Firma COBA se více jak 20 let zabívá podlahovými protismykovými řešení.

I letos sme zaradili novinku v oblasti protismykových řešení – protismykové podlahové desky a schodnice COBAGRiP , které představujú konečné řešení v oblasti protismyku.

Vzhledem k šířce našeho portfolia protismykových řešení si s hrdostí mužeme říct že jsme Experti na Protismyk.

Bezpečnost na úrovni podlah býva zanedbávaná, až do doby kdy na problém  samotný upozorní až uklouznutí, pád a následný úraz. Zejména v jesením a zimním období. Tehdy nastávají pro správce a  majitele budov, zamestnávatele nebo veřejné inštituce problémy. Neustále se zvyšuje počet podaných žalob poškodených lidí na náhradu škody za vzniklé úrazy. Proto je třeba konať preventívne a takýmto neštěstím předcházet.

Nejvěčší riziko je na schodech, v podchodech a nadchodech , které jsou deklarované v „protismykové úpravě“ ale při minimálním zsněžení, jsou kluzké a nebezpečené.

COBA Vám nabízí kompletné řešení protismyku, v exteriéri a interiéru, od vstupu budovy až po suterén. Jedná se o protismykovou úpravu, která vyžaduje minimum stavěbné přípravy a je jí môžné vykonat i v zimním období při mínusových teplotách.

Ak máte problém s kluzkými schodmi, kluzkými prostory, chodníky, šikmými rampami, bezbariérovými vstupy, podchody, nadchody, podlahamyi, dlaždicemi, ve fabrikách, v okolí stroju, v barech, a dalších prostorech obrátte sa na nás a my Vám navrhneme řešení.

sales@cobaeurope.sk